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1972
the year of beginning

As a result of several summer hailstorms, our table grapes were damaged, and from here, Emilio and Rocco decided to turn them into wine (in those years it was allowed) inside a small garage.

1980
The making of the winery

The winery is built. From the small garage, production moves to the larger spaces, where concrete tanks are used for storage 

1988
the second winery area

A second area of the winery is created. Refrigerated steel tank is added to the new area. 

1994
Our first bottle

Our first bottle comes out, a montepulciano. But the main production remains oriented toward bulk wine

1998
the third room

Another room is created to improve production conditions and enhance quality.

2014
Avvicendamento alla guida

La conduzione della cantina passa nelle mani di Emilio, la terza generazione della famiglia.

2015
Il passaggio al Biologico

Parte la conversione al Biologico. 

2016
I vini non filtrati

Con il Trebbiano, inizia la produzione dei vini non filtrati. Vini per rispettare un territorio, una identità unica.

2021
La linea GIRA

La linea dei vini non filtrati viene denominata GIRA. Una linea con l'immagine della girandola a 7 punte al centro, una linea composta da 7 vini.